TMMOB IZMIR 2. KENT SEMPOZYUMU'NA KATILDIK

TMMOB İzmir 2. Kent Sempozyumu'nda "Ekolojik Tasarım Kriterlerine Göre Kent Parkı İyileştirme Modeli: İzmir Kültür Park Örneği" isimli sözlü bildirimiz ile katıldık.

Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü işbirliği ile hazırladığımız çalışmada İzmir Fuar Alanı ismi ile de anılan Kültür Park'ı daha sürdürülebilir bir mekan haline getirecek yönde bir proje önerisi geliştirilmiştir. Ayrıca çalışmamız, sempozyumda "Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi"ni temsil etmiştir.

İlgili bildiriyi tam metin görüntüle: "Ekolojik Tasarım Kriterlerine Göre Kent Parkı İyileştirme Modeli: İzmir Kültür Park Örneği"

TMMOB İzmir 2. Kent Sempozyumu 28-30 Kasım 2013 tarihlerinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından "Kentine Sahip Çık!" temasıyla düzenlenen sempozyumda üç gün boyunca kentin doğal afetlere hazırlık durumu, kent yönetimi, kentsel mekan, planlama ve yapılaşma politikaları, enerji, doğal kaynaklar, ulaşım, tehlikeli atıklar, kültürel alanlar gibi birçok konu tartışıldı.

Tarih: 28-30 Kasım 2013

Organizasyon

Yer

Paydaslar

MMO

Tepekule Kongre

ve Sergi Merkezi

Prof. Dr. Tanay Birişçi
Ayşe Kalaycı